Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

GHD

Good Hair Day este o companie din Marea Britanie, cunoscută și ca GHD. Brandul este liderul mondial în materie de instrumente și produse de îngrijire a părului, acestea fiind achiziționate de peste 50.000 de saloane din întreaga lume. GHD a fost primul sponsor în ceea ce privește instrumentele pentru păr la show-ul Victoria's Secret Fashion și apreciat de către celebrități, cum ar fi: Victoria Beckham, Madonna, Gwyneth Paltrow și Jennifer Aniston.

Instrumente GHD profesionale de cea mai bună calitate

Folosite de stiliști de top din întreaga lume, produsele GHD au dominat podiumurile și revistele încă din 2001. Versatile și ușor de mânuit, produsele de styling, plăcile de păr sau periile acestui brand îmbunătățesc starea și aspectul dumneavoastră prin simplul fapt că ajungeți la perfecțiune zi de zi, doar prin utilizarea unor produse ce fac părul să arate ca în revistele de fashion. 

Cele mai bune și profesioniste saloane din lume folosesc tot timpul plăci profesionale de îndreptat părul, de făcut onduleuri sau alte coafuri, instrumente de o calitate superioară celor de pe piață deoarece părul va fi mai protejat, nu se va degrada și va rămâne drept pentru o perioadă mai mare de timp. 

Placa de păr GHD este perfectă pentru îndreptarea părului rebel, pentru a crea bucle spectaculoase sau pentru cele mai sofisticate coafuri. Placa de păr GHD Eclipse este destinată pentru toate tipurile de păr, alunecă perfect și lasă părul strălucitor, fără a-l degrada. Temperatura sa ajunge până la 185 de grade C și îndreaptă chiar și cel mai neastâmpărat păr. Aceasta este prevăzută cu 3 senzori, patentată cu tehnologia tri-zone, care previne degradarea părului, iar căldura va fi distribuită uniform pe firele de păr, întinzându-l și netezându-l uniform. 

Un alt produs revoluționar care asigură rezultate garantate este placa de păr GHD Platinum, ideală pentru îndreptare, bucle sau coafuri, dar și pentru îndreptarea bretonului. Aceasta este folosită de profesioniști în saloane, însă poate fi utilizată și acasă pentru că părul rămâne sănătos datorită celor 6 senzori poziționați pe cele două plăci care distribuie căldura uniform. GHD Platinum reduce căderea părului și păstrează culoarea părului vopsit, conferind frumusețe și strălucire. 

O îndreptare și o coafare a părului ca la carte se poate face și cu placa de păr GHD V Gold Professional destinată pentru toate tipurile de păr, îmblânzind și netezind părul creț într-un mod eficient, iar rezultatele durează mult timp. Cu un design spectaculos și îmbunătățit, accente strălucitoare de aur, placa GHD Gold Professional alunecă fin prin păr pentru a-l întinde, în timp de marginile ei conturate ajută la crearea unor bucle perfecte, pentru o strălucire intensă. 

Pentru a avea acces la cele mai noi tendințe în materie de păr și coafuri, alegeți GHD.
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Ultimele articole


Trucuri care te vor ajută să îţi îndrepţi părul!

Cum îţi îndrepţi părul!

Placa de par este indispensabilă pentru foarte multe dintre femei. Cu ajutorul ei, femeile îşi indreapta sau ondulează părul. Totuşi, dacă majoritatea femeilor folosesc placa de par în mod constant, nu înseamnă că ele folosesc corect această aparatură.

Vrei un par drept şi strălucitor ? Iată care sunt sfaturile.

Vrei un par drept şi strălucitor ?

O mare parte a femeilor aleg să îşi îndrepte în mod regulat părul cu placa. Ştim toate cât de nocive sunt aparaturile cu aport de căldură, însă este foarte important să ştim cum să le utilizăm şi astfel să obţinem rezultatul perfect.