Miracle Elixir - Concentrated Keratin Booster - Keune - 2 ml Fiolă activă cu cheratină pentru păr degradat

Producător: Keune
Colecție: Keratin Smoothing

  • 25,29 Lei

  • În Stoc
Comandă acum Adaugă in Wishlist

Fiolă activă cu cheratină pentru păr degradat - Miracle Elixir - Concentrated Keratin Booster - Keune - 2 ml

Miracle Elixir - Concentrated Keratin Booster - Keune este un tratament cu tehnologie de ultimă generație, profund hrănitor, ce reface părul degradat și slăbit. Combinați Miracle Elixir - Concentrated Keratin Booster cu mască ce corespunde cel mai bine nevoilor părului dumneavoastră și astfel veți obține un tratament personalizat pe bază de cheratină activă.

După tratamentul personalizat structură internă a firului de păr este refacută și reparată cu până la 80% și se simte de 2 ori mai mătăsos la atingere. Este un miracol exclusiv, marca Keune.

Proprietăți:

  •  Formula unică ce constă într-un mix sofisticat de cheratină (cheratina, cheratina hidrolizată, cheratina oxidată, apă) care se îmbină cu firul de păr asemeni lamelor  unui fermoar. Astfel cheratina naturală  este perfect imitată iar fibra capilară este reparată din interior către exterior.
  •  Tratamentul reduce degradarea internă a firului de păr cu până la 80%
  •  Părul se simte de 2 ori mai mătăsos.

Rezultat:

  •  Păr mai moale, mai hidratat și mai ușor de pieptănat
  •  Părul degradat este regenerat

Recomandat pentru:

  • Parul degradat, lipsit de strălucire

Mod de folosire:

Curățați părul cu șamponul potrivit părului dumneavoastră. Alegeti masca potrivită părului dumneavoastră. Într-un bol amestecați o fiolă (2 ml) de Miracle Elixir - Concentrated Keratin Booster - Keune cu 15 gr de mască și omogenizați. Pentru un păr foarte lung sau foarte degradat folosiți 2 fiole (4 ml) și 30 gr de mască.

Aplicați uniform și acoperiți cu un prosop cald. Lăsați să acționeze 20 de minute. Clătiți și coafați după dorință.Specificaţii

Detalii
Cantitate: 2 ml

Review-uri (34)

Ratingul general al produsului:

5 (34 opinii)

Spune-ţi opinia

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău
Bun
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!