Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Exuviance

Exuviance este o gamă de îngrijire a pielii cunoscută pentru gama sa anti-îmbătrânire, testată clinic, menită să reducă liniile fine, ridurile, netezește textura pielii și crește fermitatea. De asemenea, produsele Exuviance ajută pielea să arate mai netedă și moale, reduc senzația de deshidratare și îndepărtează excelent petele, arsurile solare și refac pielea decolorată. 

Produsele din această gamă reduc vizibil semnele de îmbătrânire oferind acasă experiența unui tratament ca la salon. Regimul de îngrijire al pielii este pentru tipurile de piele, de la cea arsă de soare, până la tenul gras, acneic, uscat sau sensibil. 

Produsele Exuviance sunt create pentru a îmbunătăți aspectul pielii, pentru a crește fermitatea și pentru a o hidrata. Acestea netezesc pielea de la interior spre exterior, fiind eficiente și sigure în prevenirea semnelor de îmbătrânire. Pe lângă ingredientele lor naturale, produsele Exuviance conțin extracte marine care întineresc și hidratează pielea, lăsând-o mai tânără și mai sănătoasă. 

Studiul clinic este întotdeauna cea mai importantă procedură pentru Exuviance pentru a evalua siguranța și capacitatea fiecărui produs. Special formulat pentru a satisface nevoile oricărei persoane, produsele de albire Exuviance vor aduce luminozitate și o strălucire radiantă tenului. 

Cu minunata gamă de produse pe care oricine și-ar dori-o acasă datorită ingredientelor care includ: turmericul, plante alpine și retinol, produsele Exuviance îi redau tenului un aspect plăcut și tânăr.

Cu ajutorul gamei Age Reverse pielea dumneavoastră va arăta incontestabil mai tânără pentru că semnele îmbătrânirii vor dispărea. La suprafața pielii, retinolul și neoglucosaminele luminează, exfoliază și reînnoiesc celulele, în timp ce previn apariția ridurilor și a liniilor fine, oferindu-i pielii un aspect mai tânăr. Peptidele, acizii polihidroxili și neoglucosaminele reconstruiesc colagenul și îi asigură suport pielii pentru a deveni mai fermă, elastică și hidratată. De asemenea, extractul din semințe de struguri, vitamina E și fructele de pădure neutralizează radicalii liberi și refac elasticitatea pielii.

Un alt produs benefic tuturor tipurilor de ten este Exuviance CoverBlend care ascunde și corectează defectele pielii, cum ar fi: cearcănele, semnele de oboseală, ridurile și chiar tatuajele. Această formulă pe bază de apă este extrem de confortabilă, arată natural și nu îngreunează tenul. De asemenea, Exuviance CoverBlend hidratează, îmbunătățește tonusul pielii, fiind un machiaj medical care acoperă toate imperfecțiunile pielii. Acest produs este testat oftalmologic și dermatologic și nu conține parabeni sau parfum.

Afişare 1 - 12 din 40 (4 pagini)