Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Diva Professional

Făcându-se remarcată inițial ca o afacere de familie, Diva Professional Styling este o companie britanică ce proiectează produse profesionale destinate îngrijirii părului la cele mai înalte standarde. Diva colaborează cu cele mai prestigioase saloane profesionale din întreaga lume, produsele fiind preferate și de foarte multe celebrități. De asemenea, produsele Diva sunt folosite în foarte multe filme de profil și în emisiuni TV, având un real succes datorită calității lor. 

Diva este cel mai mare brand în materie de vânzări din Marea Britanie, produsele putând fi achiziționate în saloane, dar și acasă. Datorită unei game dezvoltate de produse de styling, de uscare sau coafare, Diva asigură întotdeauna cea mai bună performanță, fiind un lider pe piață. 

Produsele Diva au fost premiate de saloanele de coafură de top, astfel că se oferă întotdeauna cea mai bună calitate pentru a asigura o performanță maximă. 

Difuzorul Diva este creat special pentru părul lung ce necesită mai mult volum de la rădăcină și bucle bine definite. Acesta este prevăzut cu un sistem cauciucat de prindere, potrivit pentru toate tipurile de uscătoare. 

Părul rebel nu a fost niciodată mai ușor de potolit ca acum, cu ajutorul uscătorului de păr Diva, care i se potrivește oricui, indiferent de stil. Acesta redă un luciu strălucitor și de lungă durată, flexibilitate și suplețe, fără a degrada părul. Datorită generatoarelor de 5 milioane de ioni/sec, acesta accelerează procesul de uscare al părului, făcându-l mai ușor de coafat. Procesul de curățare este unul foarte ușor, astfel că produsul are o durată mare de viață datorită faptului că are o grilă de ceramică ce asigură ionizarea firelor de păr.

Acesta este prevăzut cu un mâner ergonomic și un cablu lung de 3 m, 2000 W cu sistem de auto-oprire în momentul în care se ajunge la temperatura de 110 grade C și de asemenea, are 4 trepte de căldură și 2 de viteză, dar și cu un buton pentru aerul rece. 

Pentru a obţine cele mai elegante și sexy bucle, Diva propune un ondulator de păr care satisface imediat orice dorință legată de un păr mai frumos. Produsul este realizat pentru a obține bucle flexibile și naturale, iar forma sa conică îl face perfect pentru onduleuri lejere, având un diametru de 45 mm la bază și 22 mm la vârf.

Ondulatorul este realizat din titan și este bazat pe o tehnologie de înaltă calitate care distribuie uniform căldura pe firul de păr. Acesta oferă posibilitatea de a obține o coafare de precizie datorită faptului că temperatura se poate seta de la 140 la 220 de grade C și are de asemenea un buson de silicon în vârful baghetei care protejează degetele. 

Diva dispune de produse de îngrijire destinate și bărbaților. Mașina de tuns Diva, de o înaltă calitate îndeplinește toate nevoile pentru o îngrijire facială corespunzătoare. Aceasta este prevăzută cu o baterie reîncărcabilă, 5 lame de precizie din oțel inoxidabil și 5 piepteni reglabili, care permit manevrarea instrumentului cu foarte mare ușurință și rezultate imediate.

Este echipată și cu un încărcător compact, astfel că rezultatele profesionale nu vor întârzia să apară.

Diva pune la dispoziţie o gamă de produse care oferă precizie, calitate și înaltă performanță.

Ultimele articole


Poţi obţine părul de la coafor şi acasă

Poţi obţine părul de la coafor şi acasă

Deşi foarte multe femei se feresc să folosească placa de par deoarece s-ar spune că aceasta afectează foarte mult părul. Te-a pus cumva pe fugă acea ustensilă care se încinge la 180 de grade?

Iată cum obţii buclele naturale la care ai visat!

Iată cum obţii buclele naturale

Posesoarele de par creţ ştiu, cu siguranţă, cât de greu este de întreţinut această podoabă capilară. De la vârfurile uscate, la cârlionţii care nu vor să stea nicicum la locul lor, la umiditatea din aer pe care cei cu părul creţ o resimt cel mai bine,

Trucuri care te vor ajută să îţi îndrepţi părul!

Cum îţi îndrepţi părul!

Placa de par este indispensabilă pentru foarte multe dintre femei. Cu ajutorul ei, femeile îşi indreapta sau ondulează părul. Totuşi, dacă majoritatea femeilor folosesc placa de par în mod constant, nu înseamnă că ele folosesc corect această aparatură.

Produse pentru părul creț

Produse pentru părul creț

Persoanele cu părul creț sau ondulat sunt considerate a fi binecuvântate pentru că dețin acest tip de păr. Pentru cei care nu știu cum se întreține un astfel de păr, lucrurile pot părea destul de simple