Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Diesel

Diesel este un retail italian care comercializează haine, linii pentru copii, accesorii sau parfumuri. Compania a fost fondată încă din 1978 de către Renzo Rosso, fiind centrată pe dorințele consumatorilor. 

Primul parfum al brandului Diesel a apărut în 1996, fiind un parfum unisex, atât pentru el, cât și pentru ea. Produsele olfactive Diesel vizează piața tinerilor adulți pentru că se fac remarcate prin arome fine și ambalaje diferite față de celelalte produse de pe piață. Diesel are în componența sa aproximativ 40 de parfumuri rafinate și de cea mai bună calitate.

Arome spectaculoase și design modern

Diesel este mai mult decât un brand, este un stil de viață rafinat și dinamic, ce oferă personalitate. Parfumurile Diesel poartă nume originale, la fel ca și brandul care înseamnă același lucru în majoritatea limbilor. Parfumul Diesel Fuel for Life sau „combustibil pentru viață” are o aromă unică de anason și grapefruit, fiind considerat un adevărat antidot magic, ce conține lavandă și zmeură, iar la bază este constituit din tonuri lemnoase și heliotrop. Diesel Fuel for Life Homme este creat special pentru bărbații activi pentru că îți oferă energie și o stare de bine întreaga zi. 

Un alt parfum masculin marca Diesel este Diesel Bad, un parfum nou, apărut în 2016 care se anunța a fi un parfum îndrăzneț, sofisticat și caracterizat de note lemnoase. Aceasta este descrierea perfectă a parfumului pentru a atins așteptările tuturor, deschizându-se cu tonuri de bergamotă, cardamom și lavandă. Notele de mijloc ale acestuia sunt cele de caviar, iar baza este formată din note de tutun, rădăcină de stânjenel și note lemnoase, ce reprezintă un adevărat joc al seducției, iar modelul parfumului este actorul și modelul american 

Boyd Holbrook. Designul sticlei evocă o imagine de „bad boy”, amintind de geaca de piele de motociclist. Textura arată ca din piele, însă sticla este micro-gravată minuțios, folosind un procedeu dezvoltat de Pochet du Courval.

Un parfum cu vechime, fermecător și fin este Diesel Plus Plus Masculine, destinat în mod special bărbaților puternici și siguri. Acesta este un parfum cu o aromă oriental-lemnoasă, fiind predominat de note de bergamotă, frunze de palmier și heliotrop, dar și portocală și continuă să impresioneze cu tonuri de iasomie, salvie, mesteacăn, cardamom, crin, coriandru, violet și note verzi.

Nuanțele de bază sunt moscul, vetiverul, lemnul de santal, paciuli, mușchiul de stejar, cuișoarele, scorțișoara, anasonul și boabele de tonka. De asemenea, acest parfum conține proteine din lapte care hrănesc pielea, oferind o experiență unică și seducătoare. 

Diesel Only The Brave este o armă seducătoare, destinată bărbaților hotărâți și activi. Parfumul începe cu nuanțe proaspete de mandarină, citrice, coriandru și lămâie Amalfi și are în inima sa note de lavandă, trandafir, cedru, violetă, coriandru și Galeopsis ladanum. Tonurile de bază subtile sunt ambra, lemnul, pielea și Styraxul. Notele senzuale și lemnoase ale parfumului îl fac veritabil în orice situație. 

Pe lângă această extinsă gamă de produse destinate bărbaților, parfumurile pentru femei de la Diesel își fac apariția într-o formă spectaculoasă, cu un design miraculos, sub formă de inimă. Din această gamă face parte și parfumul Diesel Loverdose, cu o aromă oriental-vanilată, care te duce cu gândul la o supradoză de dragoste.

Parfumul este potrivit pentru toate anotimpurile pentru că notele de vârf sunt formate din mandarină și anason stelat, continuând cu tonuri de iasomie, lemn dulce și gardenie, iar la bază are vanilie, ambră și lemn, ceea ce îl face ideal pentru toate femeile care vor să atragă atenția.

Un parfum cu același design spectaculos, sub forma unei inimi de diamant este Diesel Loverdose Red Kiss, creat pentru femeile care își doresc un gram de pasiune, adrenalină și plăcere, fiind ideal pentru persoanele care vor să fie extrem de sexy. Acesta se deschide cu nuanțe de coacăze roșii, măr, zahăr și bergamotă și continuă cu tonuri subtile de flori de portocal, boabe de cacao, caise și alună. Baza parfumului o constituie patchouli și chilimbarul, fiind un parfum dulce și fructat, care te învăluie în miresme îmbătătoare.

Diesel Zero Plus Feminine este un parfum floral, creat în 1999, fiind conceput în mod special din tonuri ușoare și arome de flori. Notele de vârf ale parfumului sunt nucșoara, prunele, scorțișoara, ananasul, caisele, piperul, mărul roșu și portocala amăruie. Tonurile de mijloc cu care te învăluie sunt magnolia, stânjenelul, iasomia, orhideea, lăcrămioarele și trandafirul marocan. Parfumul se închide cu nuanțe de ambră, lemn de santal, cedru, vanilie, mosc alb și cacao. 

Indiferent că este vorba despre parfumuri pentru femei sau pentru bărbați, Diesel vine mereu cu cele mai jucăușe și seducătoare arome, dar și cu cele mai originale denumiri și spoturi publicitare. 

Ultimele articole


Parfumuri seducătoare pentru o primăvară excepțională

Pafumuri seducatoare

Parfumurile erau considerate odinioară o amprentă sugestivă a eleganței și a luxului, fiind purtate mai ales de către persoanele din înalta societate.