Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Dermaheal

Cu produse cosmetice de înaltă calitate, Dermaheal conține produse anti-îmbătrânire, anti-pigmentare, anti-căderea părului, anti-inflamație și alte probleme ale pielii. Dermaheal a fost lansat în 2004, iar numele său este compus din „derma” și „heal” care înseamnă a vindeca.
Așadar, produsele acestui brand au grijă de pielea noastră, vindecând-o și regenerând-o. Fiind formate din ingrediente active, produsele au fost răspândite în peste 120 de țări și țin pasul cu tehnologia, inovația și cercetarea, oferindu-le siguranță clienților.

Dermaheal, liderul produselor farmaceutice naturale

Marca sud-coreeană pune la dispoziție produse pentru îngrijirea părului și a pielii cu o tehnologie de nano-încapsulare și ingrediente active. Așadar, părul necesită o atenție deosebită în îngrijirea zilnică pentru a spori încrederea de sine și pentru a ne simți bine în propria piele, iar Dermaheal vine în ajutor cu produse de îngrijire, atent selecționate.

Șamponul, balsamul, tratamentele pentru păr, măștile de păr sau vopsele sunt doar câteva dintre produsele de care are nevoie o femeie, iar produsele Dermaheal satisfac fiecare nevoie. Astfel, serul Dermaheal ajută la creșterea și hidratarea părului, iar șampoanele curăță, regenerează și previn căderea părului datorită ingredientelor active. Produsele din această gamă, stimulează creșterea părului, îi conferă strălucire, dar și un aspect sănătos și puternic.

Un ten frumos este cartea de vizită a oricărei persoane și de aceea îngrijirea lui necesită o atenție sporită în fiecare zi. Dermaheal vine în ajutor cu o gamă completă de creme care ne ajută să avem un ritual de îngrijire perfect. Crema anti-rid Dermaheal este doar una dintre produsele din această gamă care face minuni pentru că reduce apariția ridurilor și a liniilor fine și stimulează regenerarea celulelor pielii.

Îngrijirea corpului este un semn de respect atât pentru propria persoană, cât și pentru cei din jur. Astfel că Dermaheal propune un complex natural format din plante naturale, peptide, nano-încapsulate și materiale organice fermentate care îi asigură corpului hidratare, nutriție și regenerare.

Dermaheal se ocupă și de relaxarea corpului pentru că oferă o gamă completă de specialități pentru baie, menite să îți încarce bateriile oricând.

Așadar, gelurile de duș, sărurile sau spumantele de baie îi conferă pielii un aspect plăcut și relaxant.

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Ultimele articole


Acordă-I pielii tale îngrijirea de care are nevoie!

Ingrijirea pielii in fuctie de varsta

oate femeile sunt frumoase prin felul lor de a fi. Totuşi, odată cu înaintarea în vârstă ridurile pun stăpânire pe pielea noastră, deşi nu ne dorim acest lucru.