Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Deodorante profesionale

Având în vedere că transpirația este cauzată de glandele sudoripare care sunt într-un număr mult mai mare la femei decât la bărbați, fie din cauza efortului, a stresului sau a căldurii excesive, deodorantele au apărut încă din cele mai vechi timpuri și aveau ca scop parfumarea zonelor urât mirositoare. Egiptenii au fost printre primii care au inventat băile parfumate, iar primul deodorant a apărut în 1888.

Ceea ce trebuie știut este faptul că transpirația nu este urât mirositoare, ci ea este mai degrabă inodoră, însă mirosul neplăcut apare din cauza bacteriilor acumulate pe piele. Deodorantele sunt concepute cu ingrediente care au rolul de a înlătura aceste mirosuri, iar unul dintre aceste ingrediente este pudra antibacteriană, astfel încât, antiperspirantele au rolul de a acționa în profunzime și de a reduce acest proces.

Ceea ce se întâmplă de fapt în cazul deodorantelor este faptul că aluminiul din compoziția lor încetinește cu aproximativ 20% activitatea glandelor sudoripare. Cu alte cuvinte, un antiperspirant va reduce transpirația cu 30%, oferind astfel protecție.

Așadar, deodorantele luptă împotriva transpirației și mai exact a bacteriilor existente la nivelul pielii.

Nu sunt produse în această categorie.


Ultimele articole


Deodorante vs. antiperspirante

Deodorante vs. antiperspirante

În ziua de astăzi ne este chiar imposibil să ne imaginăm viaţa fără deodorant, sau cel puţin această este afirmaţia valabilă pentru cei mai mulţi dintre noi. Oricum ar fi, termenul de deodorant este doar în mod parţial corect sau chiar incomplet.