Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Denman

Concepute în Marea Britanie, produsele Denman sunt folosite în mai mult de 60 de țări din întreaga lume, și în mod special în saloane profesionale pentru că asigură cele mai bune rezultate. Prima perie Denman a fost inventată în 1938 de către John Denman Dean care a fost produsă în 60 de saloane datorită tehnicii sale care usca și aranja părul în același timp. 

Denman produce astăzi peste 400.000 de perii în fiecare lună și continuă să lucreze cu saloane de top de coafură și frizerie, lansând în permanență instrumente profesionale inovative. 

Perii de par profesionale Denman

Dispunând de o gamă largă de perii, Denman satisface toate tipurile de păr, incluzând peria pentru volum și styling, dar și peria care face buclele perfecte, strălucitoare. Astfel că peria 7 Row Classic Styling este rezistentă la căldură și chimicale, este antistatică, realizată din cauciuc, este igienică și durabilă. Perii sunt prevăzuți la capăt cu perne de cauciuc ce permit aderență maximă și control pentru netezirea și modelarea părului. Peria pătrunde ușor, fără a rupe părul, oferindu-i condiții optime de coafare. Aceasta este perfectă pentru părul mediu și lung, care este greu de coafat și descurcat.

Peria rotundă pentru coafat Denman Silver Squargonomic este realizată din peri naturali de mistreț, moi, care nu zgârie scalpul, îi conferă părului mai mult volum și este eficientă și la îndreptarea părului, fiind ideală pentru părul mediu sau lung. Aceasta nu rupe părul, reușind să-l lase catifelat la atingere. 

De asemenea, peria rotativă Denman este extrem de eficientă, fiind realizată din ceramică, distribuie uniform căldura la nivelul firelor de păr, conferindu-i luciu părului și o îngrijire temeinică. Buclele rezultate sunt extrem de reușite, însă poate fi de asemenea folosită și la îndreptarea părului. Peria Denman este concepută pentru a aluneca prin părul creț, pentru a descurca firele de păr și pentru a defini buclele. 

Periile Denman descurcă eficient părul ud, permit uscarea rapidă, accelerând uscarea cu foehnul, permițându-i aerului cald să circule de la rădăcină spre vârfuri. 

Peria clasică Denman este extrem de versatilă, îi conferă părului mai mult volum și finisează părul, căpătând o strălucire ca de diamant.

Așadar, periile profesionale Denman sunt de o calitate superioară și sunt ideale pentru realizarea celor mai sofisticate coafuri. 
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)