Thermoactive Cream For Cellulite - Ecovital - 500 ml Crema termoactiva anticelulitica cu actiune puternica

Producător: Ecovital Professional

Cu acest produs în coș beneficiați de 100% discount la cea mai rentabilă metodă de livrare!

Cremă termoactivă anticelulitică cu acțiune foarte puternică - Thermoactive Cream For Cellulite - Ecovital - 500 ml

Majoritatea femeilor se luptă cu celulita. Aspectul de "coajă de portocală" este atât de inestetic încât specialiștii au găsit o rezolvare a acestei probleme, o formulă inovatoare cu ingrediente naturale care reușelte să învingă celulita.


Crema termoactivă anticelulitică pe bază de alge marine este eficace pentru suprimarea grăsimilor și detoxifierea epidermei. Activii marini vor penetra pielea, vor declanșa si vor accelera eliminarea toxinelor, a exceselor de grăsime, drenează și remineralizează, lăsând epiderma detoxifiată. Folosind Crema termoactivă anticelulitică, aspectul de "coajă de portocală" dispare, iar pielea este revitalizată, hidratată și tonifiată. Crema termoactivă anticelulitică ajută la reducerea dimensiunilor șoldurilor și taliei. Efectul de încălzire crește receptivitatea pielii la ingredientele active ale produsului.


Mod de aplicare:

Crema are un efect dublu: atât termoactiv, cât și anticelulitic. De asemenea, adipocitele își reduc din volum, dimensiunile șoldurilor și ale taliei se reduc, iar nodulii celulitici scad.

Masați zona cu aspect de "coajă de portocală" pentru aproximativ 5-10 minute. Atenție, zona pe care se aplică produsul se înroșește. Nu atingeți mucoasele. Crema se folosește dimineața și/sau seara pe pielea curată. Prin încălzire, efectele benefice ale ingredientelor sunt sporite, astfel încât, crema ajută la detoxifiere și elimină lichidele în exces și toxinele. De asemenea, se poate aplica pe zonele afectate de celulită și se învelește cu o folie de plastic sau se poate masa cu ajutorul unei perii anticelulitice. Se lasă să acționeze 15-20 minute. 


Ingrediente active:

Iedera are proprietatea de a destinde tegumentul și de a reda suplețea pielii.

Centella asiatica contribuie la îmbunătățirea circulației, este un recunoscut regenerant tisular.

Alga marina bruna (Fucus Vesiculosus Extract) contribuie la remodelarea corporală și crește fermitatea pielii. Algele ajută la refacerea țesuturilor, stimulând regenerarea celulelor și circulația locală. 

Uleiul de rozmarin topește grăsimea de sub piele și luptă împotriva retenției de apă.


Specificaţii

Detalii
Cantitate: 500 ml

Review-uri (315)

Ratingul general al produsului:

4.95 (315 opinii)

Spune-ţi opinia

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău
Bun
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!Ultimele articole


Produsul minune anti-celulita. Crema Termoactiva Ecovital!

Crema Termoactiva Anticelulitica

Te-ai săturat să plătești o mulțime de bani pe produse anticelulitice care au dau niciun rezultat? Nu ești singura!