Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Crema de ochi antirid luxurianta cu extract de caviar verde - The Eye Cream - Seacreation - Babor - 15 ml

  • 970,00 Lei


Disponibilitate: În Stoc
Producător: Babor
Colecție: SeaCreation

Comandă acum
Adaugă in Wishlist

Descriere

Secretul tinereții veșnice, născută din adâncurile oceanului - SeaCreation este o gamă luxoasă de îngrijire a pielii creată în laboratoarele exclusiviste BABOR, care conține ingrediente active prețioase obținute din mare. Complexul Sea-Telligent îmbunătățește funcțiile pielii, protejează pielea împotriva îmbătrânirii premature și reduce în mod evident semnele actuale de îmbătrânire. Rezultatul este o reînnoire a frumuseții: adâncimile liniilor sunt reduse semnificativ, iar pielea este vizibil mai fermă. Hăurile de contur sunt remodelate, conferindu-le un aspect mai ferm si mai definit. Tenul devine energizat și vizibil reîntinerit și are o strălucire proaspătă, radiantă.

SeaCreation The Eye Cream:
O cremă de lux anti-îmbătrânire pentru zona ochilor. Hidratare, hrănire, reducerea ridurilor, protecție, îmbunătățirea spectaculoasă a elasticității. Totul la nivel celular. O adevărată resetare a tenului si a funcțiilor lui.

Efect:
Ajută la combaterea vizibilă a tuturor tipurilor de linii și riduri, cum ar fi liniile de expresie și liniile gravitaționale din jurul ochilor, precum și pierderea tonusului. Crema oferă o experiență individuală de intensă hidratare, lăsând pielea să pară mai fină și mai elastică. Este ideală pentru tratarea cearcănelor și a pungilor de sub ochi. De asemenea, reîmprospătează zona obosită, supraîncărcată, lăsând-o mai fină, revitalizată și restaurată. Conturul ochilor apare mai bine definit.

Beneficii:
BABOR a cercetat adâncimile oceanelor pentru a valorifica ingrediente active extrem de valoroase pentru produsul său anti-îmbătrânire de lux, SeaCreation THE EYE CREAM. Proteinele anti-îmbătrânire eficiente Glycocéne GP3, BABOR thermophilus de înaltă energie și extractul exclusiv de alge caviar verde sunt combinate în complexul Sea-Telligent pentru a asigura un efect anti-îmbătrânire global. Ingredientul secret Babor, așa-numitul “thermophilus”, “vânat” la 3000 de metri adâncime în adâncul oceanului de o întreagă flotă, stă la baza produselor SeaCreation. Costurile de recoltare depășesc de 10 ori prețul unei cantități echivalente de diamant. Se estimează că “thermophilus” este cel mai scump produs din lume.

Mod de folosire:
Aplicați dimineața și seara, înainte de aplicarea cremei de față, pe zona din jurul ochilor.
Specificaţii

Detalii
Cantitate 15 ml

Opinii (9)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha