Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

CND

Încă din 1979, CND (Creative Nail Design) este lider la nivel mondial în industria îngrijirii unghiilor. Dedicat întru totul pentru a descoperi cele mai eficiente modalități de îngrijire a unghiilor, acest brand investește timp și resurse în cercetare, dezvoltare și educație. Scopul companiei este acela de a oferi produse și servicii de înaltă calitate pentru frumusețea mâinilor și picioarelor. Înainte de a ajunge la client, produsele sunt testate în laboratoare științifice, astfel că brandul oferă peste 400 de produse de înaltă calitate pentru sănătatea unghiilor și pentru un aspect cât mai frumos. 

Joc de culori și creativitate cu oja CND

CND Shellac oferă o calitate superioară a culorilor, uscare rapidă, strălucire ca de oglindă și niciun prejudiciu adus unghiilor. Disponibil în 68 de nuanțe diferite care pot fi combinate excepțional, acest brand oferă o mulțime de variante pentru o culoare inovatoare și o manichiură perfectă. Acesta este ușor de aplicat, asemenea lacului de unghii, se comportă ca un gel și se îndepărtează ușor. Se aplică și se îndepărtează precum o ojă și are proprietățile unui gel deoarece oferă strălucire. CND Shellac se aplică pe unghii fără a fi nevoie de pilire, neafectând în vreun fel unghia. 

Oja semipermanentă CND face unghiile să arate impecabil timp de aproximativ trei săptămâni . Oja se aplică extrem de repede, se usucă la fel de repede și nu necesită pilirea unghiilor. Oja semipermanentă se aseamănă destul de mult cu o ojă normală, însă strălucirea, textura și durata își spun cuvântul. Aceasta este ideală pentru orice tip de unghie pentru că nu necesită îngroșare ca în cazul gelului și poate fi realizată în orice nuanță. Acest tip de ojă nu afectează unghia, ba mai mult, este recomandată femeilor cu unghiile casante pentru a le întări. CND pune la dispoziție produse esențiale de îngrijire, asigurând un nivel de protecție ridicat, iar tratamentele pentru cuticule hrănesc suprafața unghiei și pielea din jurul acesteia datorită uleiurilor naturale și a vitaminei E care acționează în profunzime.

Pentru unghii strălucitoare, care ne evidențiază, oja permanentă CND oferă rezistență, luciu și durată. Având în vedere faptul că unghiile sunt extrem de importante și conferă personalitate, fiecare femeie trebuie să fie atentă la acest aspect, indiferent de domeniul în care lucrează. Oja permanentă CND oferă îngrijire de la 2 până la 4 săptămâni, strălucire și un aspect plăcut. Indiferent de culoarea pentru care se optează, acest produs face unghiile să arate elegant și îngrijit, conferind mâinilor un aspect plăcut în orice situație. Prețul acestor produse este mai scăzut decât o manichiură la salon.

De asemenea, acest tip de ojă ne scoate din încurcături deoarece nu există riscul de a se crăpa sau de a sări de pe unghii.