Quattro La Dolce Vita - MALU WILZ Caseta Quattro La Dolce Vita

  0 opinii / Spune-ţi opinia


Producător: Malu Wilz
Colecție: Farduri pentru ochi

  • 116,00 Lei

  • În Stoc
Comandă acum Adaugă in Wishlist

Caseta Quattro La Dolce Vita - Quattro La Dolce Vita - MALU WILZ

Umbre, contururi, evidenţiere, smokey eyes….orice poate fi obţinut cu cele 4 nuanţe expresive, perfect adaptate într-o casetă practică. Pentru un machiaj fabulos – o multitudine de posibilităţi – nu există limite în creativitatea fiecăruia!

Purtate individual, evidenţiază subtil naturaleţea; combinate, creează o privire elegantă şi intens seducătoare. Fardul de pleoape cu textură compactă, moale-mătăsoasă şi particule micro fine satinate este special conceput pentru o aplicare lejeră, optimă şi rezistentă. Culorile cu pigmenţi intenşi oferă luminozitate şi strălucire ochilor şi un efect elegant satinat. Distribuţia optimă de culoare le face foarte uşor de aplicat şi permite mixarea fardurilor. Caseta de farduri dispune de o oglindă încorporată dovedindu-se extrem de practică şi perfectă pentru orice portfard sau poșetă.

Nu conține parfum.

Sfaturi: Aplicaţi fardul individual sau în combinaţii folosind o pensulă specială pentru fardul de pleoape sau un aplicator buretat MALU WILZ.

Pentru rezistenţă maximă şi intensificarea nuanţelor, aplicaţi fardurile peste clasica bază pentru fardul de pleoape sau peste cea special conepută pt. ochii sensibili.

Indiferent de culoarea ochilor: căprui, albaştri, negri sau verzi, fiecare nuanţă din noua casetă quattro se adaptează perfect şi creează o privire expresivă, radiantă şi senzuală.


Review-uri (0)

Ratingul general al produsului:

0 (0 opinii)

Spune-ţi opinia

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău
Bun
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!