Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Cacharel

Cacharel este o companie franceză, creată în 1962 de către Jean Bousquet, fiind un brand de succes în industria fashion, a parfumurilor sau accesoriilor. Renumit pentru stilul tineresc, Cacharel a lansat în 1978 primul parfum, Anais Anais. Acest parfum feminin clasic este disponibil și în prezent, urmat și de alte arome destinate inclusiv bărbaților. Cacharel dispune de peste 60 de parfumuri, destinate atât femeilor, cât și bărbaților, cu arome unice și persistente.

Revenind la primul parfum apărut pe piață al brandului Cacharel, Anais Anais, acesta este o aromă ce inspiră prospețime, delicatețe și eleganță. Parfumul este precum un buchet floral pentru că se deschide cu nuanțe de crin și trandafir, urmate de flori de portocal și având la bază irisul și iasomia. Acesta îi poartă numele zeiței Anais, care simbolizează în mitologia greacă dragostea. Cu alte cuvinte, parfumul te învăluie în armonie și optimism, grație ingredientelor sale proaspete, care te fac să te bucuri de fiecare zi în parte. 

Un alt parfum ce evocă romantismul și scoate în evidență feminitatea este parfumul Noa Cacharel. Acesta este un parfum floral-lemnos și delicat, cu nuanţe de note verzi, frezie, piersică, mosc alb și bujor. În inima parfumului se simt notele de crin, iarbă verde, iasomie, lăcrămioare, trandafir și ylang-ylang. Notele de bază ale parfumului sunt: lemnul de santal, vanilia, cafeaua și coriandrul. Parfumul este ideal pentru orice moment al anului și pentru oricine.

Cacharel Eden este un alt parfum floral-fructat care adună nuanțe proaspete de bergamotă, lămâie și grapefruit. Notele de mijloc sunt lăcrămioarele, freziile, irisul, iasomia sau trandafirul, iar cele de bază sunt predominate de mosc, lemn de santal, cedru sau chihlimbar. Acest amestec floral este desprins parcă din grădina Edenului pentru că îmbunătățește starea, fiind o alegere ideală pentru zilele de vară și nu numai.

Un amestec fascinant de flori și fructe este și parfumul Cacharel Promesse. Acesta are o aromă rezistentă și este unul dintre cele mai cunoscute de pe piață pentru că are capacitatea de a te învălui în romantism, prospețime, emoție și pasiune. Notele de vârf ale parfumului sunt mandarina proaspătă și murele care dau un aer revigorant, iar în inima lui stau orhideele, iasomia și bergamota. Notele de bază sunt cele lemnoase de mosc, lemn de santal sau ambră. Cacharel Promesse îți dă o stare optimistă și inevitabil te vei simți în formă pe tot parcursul zilei.

Cacharel propune o altă aromă florală, cu nuanțe de fructe, toate acestea doar prin prezența lui Cacharel Amor Amor. Fiind un parfum pasional, electric și impulsiv, Amor Amor se deschide cu note de grapefruit, portocale, mandarine, bergamotă și coacăze negre, iar apoi continuă să te învăluie în tonuri de crin, trandafiri, caise, lăcrămioare și iasomie. Baza acestui parfum o constituie lemnul de santal, moscul, vanilia, boabele de tonka, cedrul, dar și chihlimbarul. Parfumul este potrivit pentru toate anotimpurile și reușește să atragă imediat atenția datorită mirosului său energizant de citrice. Prețul este unul accesibil pentru toate buzunarele, fiind de neînlocuit pentru orice femeie.

Un buchet frumos și proaspăt de flori ni-l oferă și parfumul Cacharel Gloria. Acesta este un parfum floral, cu tonuri elegante de vanilie, trandafir, hibiscus, chihlimbar și amaretto. Inima sa este formată din chihlimbar, vanilie, flori și piper, iar la bază are nuanțe de migdale, măceșe, tonka, cedru și Styrax. Parfumul are o persistență ridicată, fiind unul îndrăzneț, elegant și nu în ultimul rând, original.

Numele Cacharel este inspirat după denumirea unei păsări mici franțuzești, Camargue, iar parfumurile inspiră feminitate, eleganță și un sublim joc de culori. Parfumurile acestui brand îmbină perfect modernul cu tradiționalul, rezultând în cele din urmă produse de-a dreptul excepționale, ce îți încântă toate simțurile.

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Ultimele articole


Tu ştiai ce parfumuri au fost în preferinţelor reginelor?

Ce parfumuri foloseau reginele

Se spune că parfumul este arma seducţiei a unei persoane. De fapt, încă din cele mai vechi timpuri, parfumul a fost folosit pentru a reflectă personalitatea, mai bine decât hainele pe care le purtăm sau bijuteriile alese.

Parfumuri seducătoare pentru o primăvară excepțională

Pafumuri seducatoare

Parfumurile erau considerate odinioară o amprentă sugestivă a eleganței și a luxului, fiind purtate mai ales de către persoanele din înalta societate.