Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Bvlgari

Bvlgari este un producător italian de bijuterii și bunuri de lux care comercializează linii variate de produse, cum ar fi: bijuterii, ceasuri, parfumuri, accesorii sau chiar și hoteluri. Marca înregistrată se scrie de obicei în limba latină „Bvlgari” și este derivată de la numele fondatorului companiei, grecul Sotirious Voulgaris. Compania a fost fondată la Roma în 1884, iar până în 1990 era recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune companii ce producea modele deosebite de bijuterii și linii fashion, fiind inspirate din frumusețea grecească antică și romană.

Din 1990, Bvlgari și-a introdus prima linie de parfumuri care a atras lumea încă de la început datorită aromelor sale sofisticate și datorită varietății. În gama de parfumuri Bvlgari, se regăsesc parfumuri pentru bărbați, dar și pentru femei, fiind adevărate capodopere olfactive. 

Parfumuri care îți răpesc simțurile

Primul parfum Bvlgari a apărut în 1992 și încă de atunci s-a constituit reputația brandului în materie de arome. 

Bvlgari Aqua Pour Homme este unul dintre parfumurile consacrate ale mărcii pentru că propune o aromă masculină și senzuală, ce învăluie trupul în miresme proaspete și armonioase. Acest parfum are la bază energia proaspătă și pură a apei, iar ingredientele sale pe bază de alge, esență de portocal, ambră și lavandă redau o doză de farmec și încredere, ceea ce-l face de neuitat. 

Designul său se inspiră din energia valurilor, venind cu o sticlă ce seamănă cu un cristal albastru. Bvlgari Aqua Pour Homme este un parfum fructat și picant, potrivit pentru zilele de vară pentru că oferă prospețimea de care are nevoie corpul. Parfumul persistă o lungă perioadă de timp, oferind o experiență unică, energizantă și revigorantă.

Un alt parfum pentru bărbați, aromat este Bvlgari Man In Black. Acesta este perfect pentru bărbații carismatici și moderni pentru că are o aromă dulce, cu tonuri picante și calde. Parfumul conține tonuri de tabac și rom, urmat de irisul dulce și tuberoza, iar notele de bază sunt lemnul de guaiac, tonka sau benzoinul. Dedicat bărbaților seducători, Bvlgari Man In Black evidențiază curajul și eleganța, iar flaconul parfumului este negru, cu elemente de auriu, scoțând astfel în evidență denumirea parfumului Bvlgari Man In Black.

Acestea sunt doar câteva dintre parfumurile pentru bărbați pe care le pune la dispoziție Bvlgari. Parfumurile pentru femei Bvlgari exprimă perfect puterea feminității și a frumuseții. Astfel că Bvlgari Omnia Crystalline are în compoziția sa note de bambus și pară aslatică, urmate de lotusul senzual, iar nota de bază este balsamul extras din lemn care reprezintă frumusețea sufletului unei femei senzuale, moderne și echilibrate. Acesta este un parfum original, ce combină aromele de lotus cu mandarina italiană, rădăcina de iris sau heliotrop, urmate de note de mosc, lemn de santal și Styrax, ce sporesc încrederea de sine.

Tot din această gamă face parte și Bvlgari Omnia Amethyste, un parfum cu note florale, potrivit pentru fiecare femeie pentru că inspiră delicatețe și unicitate. Fiind un parfum floral-lemnos, combină nuanțele de grapefruit roz și tonuri verzi, cu trandafirul bulgăresc și irisul, având la bază note lemnoase și heliotrop. Acest parfum poate fi folosit în orice moment al zilei.

Așadar, parfumuri pentru toate gusturile, ce îți transformă inima într-un amalgam de arome.
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Ultimele articole


Parfumuri seducătoare pentru o primăvară excepțională

Pafumuri seducatoare

Parfumurile erau considerate odinioară o amprentă sugestivă a eleganței și a luxului, fiind purtate mai ales de către persoanele din înalta societate.