Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Biosilk

Biosilk este prima linie de produse pentru ingrijirea parului care a fost creata pe baza de proteine de matase pentru a oferi cel mai fin, stralucitor si sanatos par. Acesta linie de produse este bine cunoscuta si foarte apreciata peste hotare. Premii precum Allure’s Best Beauty Award, Glamour’s Glammy Award, Salon Plus Editor’s Choice Award sau Launch Pad’s Best Product Award recomanda Biosilk ca un produs favorit intre preferintele profesionistilor si ale consumatorilor.

Toate produsele sunt create si fabricate in SUA.

Fondata in 1986 de catre o echipa de hairstylisti, Farouk Systems a inceput sa dezvolte produse destinate ingrijirii parului care sunt comercializate in prezent in peste 100 de tari. Farouk Shami, fondatorul si presedintele companiei a tinut sa combine etica, educatia si grija pentru mediu in dezvoltarea tuturor produselor.

Farouk Shami spune: “ Am creat Farouk Systems pornind de la o misiune si un vis. Misiunea si visul meu a fost sa ofer colegilor mei hairstylisti un mediu de lucru mai sigur, fara chimicale dure, cunostiinte avansate printr-o mai buna educare si sisteme profesionale care nu puteau fi recreate acasa.”

Cu Biosilk, Farouk a dus acest vis un pas mai departe - acum aceste formule delicate, hranitoare si regeneratoare fiind disponibile pentru acasa.

Silk Therapy Gamă pentru îngrijire profundă a părului cu matase naturala


Hydrating Therapy Gamă pentru îngrijire profundă a părului cu proteina din matase si ulei de maracuja


Color Therapy Gamă pentru îngrijirea părului vopsit


Volumizing Therapy Gamă pentru îngrijirea părului fin, fără volum


Style - Silk Therapy Gamă pentru styling


Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)