Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Beard Club

Cu toți știm cât de important este ca un bărbat să fie îngrijit din toate punctele de vedere. Indiferent de înălțime, culoare, statut sau naționalitate, îngrijirea și aspectul trebuie să fie la ele acasă. Tendințele estetice sunt pasagere, însă barba este la modă încă din cele mai vechi timpuri. Astăzi, pentru ca un bărbat să fie perceput ca fiind unul modern, barba a ajuns să fie indispensabilă. De asemenea, s-a dovedit științific faptul că cele mai multe femei preferă bărbații cu barbă și pentru ca îngrijirea să fie corespunzătoare și barba trebuie îngrijită cu atenție.

Bun venit în clubul bărboșilor!

Îngrijirea bărbii necesită produse adecvate care să pună în evidență trăsăturile unui bărbat, iar produsele Beard Club vin în întâmpinarea unor astfel de nevoi prin oferirea unei game complete de întreținere și îngrijire. 

Produsele de îngrijire pentru barbă sunt dintre cele mai diverse, însă pentru un aspect cât mai elegant și pentru a te simți cât mai comod, uleiul pentru barbă Beard Club este necesar datorită faptului că reduce senzația de mâncărime sau deshidratare. În urma folosirii acestui produs, părul devine mai moale, neted și mătăsos, abundând de sănătate. Prețul unui astfel de produs este accesibil oricărui bărbat care se respectă.

Șamponul Beard Club pentru barbă este conceput special pentru a îngriji barba și tenul, lăsând-o moale, curată și plăcută la atingere. Și pentru că barba necesită și o hidratare corespunzătoare, balsamul pentru barbă este un produs de styling, menit să hidrateze părul facial și să confere fixare, creează un aspect mai voluminos și un look cool. Pentru netezire, balsamul pentru barbă aspră este cel pe care îl căutați, fiind compus din uleiuri esențiale care stimulează circulația sângelui și previne căderea.

Având în vedere că barba este un semn al masculinității este foarte important să folosești produse care să o hrănească și să o facă mai puternică și mai deasă, iar uleiul de ricin pentru barbă este ideal. Așadar, pentru o barbă deasă și puternică, uleiul de ricin Beard Club este soluția perfectă.

Pentru ca setul de îngrijire pentru barbă să fie unul complet, pieptenele pentru barbă face părul facial să strălucească. Acesta netezește barba, o aerisește, evitând în felul acesta să existe fire încâlcite. 

Barba a devenit un trend în rândul bărbaților, iar Beard Club oferă produsele de îngrijire de care are nevoie orice bărbat.

Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)