Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Balsam pentru par fin - Tickening Conditioner - Bed Head For Men - TIGI - 750 ml

Hidratează-ti și redensifică-ti părul cu Balsamul pentru par fin - Tickening Conditioner - Bed Head For Men de la TIGI, la cantitate super dimensionată! Este un produs perfect pentru bărbatii care isi doresc un păr cu aspect densificat, Balsamul pentru par fin - Tickening Conditioner - Bed Head For Men construieste si redensifică părul, ducand  termenul de grosime și umiditate la nivelul următor.

Cantitate extra la aceeasi calitate, Balsamul pentru par fin - Tickening Conditioner - Bed Head For Men este un balsam pentru utilizare cotidiană, special conceput pentru a se completa perfect cu Samponul zilnic - Clean Up Daily Shampoo - Bed Head For Men de la TIGI, adăugand volum și corp suplimentar părului lipsit de viață. Stimulează si  îmbunătățeste grosimea părului, pentru un păr cu volum maxim și pentru a atinge maximum de densitate. Părul devine dens, moale la atingere si miroase minunat!

Mod de utilizare:

     Utilizați după Samponul zilnic - Clean Up Daily Shampoo - Bed Head For Men. Masati bine părul și scalpul. Clătiți.


Specificaţii

Detalii
Cantitate 750 ml

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha