Silver Reflex Conditioner - Keune - 200 ml Balsam cu reflexii argintii

Producător: Keune
Colecție: Blonde

Balsam cu reflexii argintii - Silver Reflex Conditioner - Keune - 200 ml

Balsamul Silver Reflex de la Keune a fost special creat pentru tonurile de blond platinat, gri argintat, alb, sau blond cenușiu, care au nevoie de un plus de îngrijire profesională. Pigmenții de culoare violet neutralizează acele tonuri de galben plictisitoare, în timp ce agenții cationici, pantenolul și proteinele păstrează părul puternic, neted și intens hidratat.

Balsamul Silver Reflex - Keune face doua lucruri, și le face foarte bine: protejează tonurile de blond rece în timp ce hrănește profund părul!

Mod de utilizare:

Folosiți-l după șamponare. Se lasă să acționeze câteva minute și apoi se spală bine.

Rezultatul:

 Părul devine foarte mătăsos, neted, și ușor de descurcat. Mulțumită adaosului de vitamina B, părul uscat este hidratat cu atenție, în timp ce proteinele de condiționare hrănesc și întăresc. Pigmenții de culoare violet neutralizează tonurile nedorite de galben. Balsamul Silver Reflex este o completare perfectă pentru o rutină de tonifiere a firului de păr! Balsamul Keune Silver Reflex nu ajută doar tonurile de blond platinat, argintat, alb sau blondurile cenușii - este, de asemenea, foarte potrivit pentru a evidenția părul cu șuvițe, tonurile calde de blond, părul cenușiu, natural sau vopsit chimic.


Specificaţii

Detalii
Cantitate: 200 ml

Review-uri (7)

Ratingul general al produsului:

5 (7 opinii)

Spune-ţi opinia

Spune-ti parerea acordand o nota produsului
Rău
Bun
Notă: Codul HTML este citit ca şi text!