Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

BaBylissPRO

De câteva decenii, BaByliss Pro este specializat în furnizarea serviciilor de frumusețe și îngrijire și continuă se să dezvolte cu entuziasm pentru a oferi soluții de frumusețe. Gama specială de îngrijire a părului cu o aparatură pe măsură este special concepută pentru a spori creativitatea și imaginația. Laboratoarele de cercetare descoperă frecvent noi formule pentru ca fiecare produs să devină mai eficient și mai ușor de folosit. 

Gama de îngrijire a părului este îmbogățită cu uleiuri esențiale și extracte din plante care constă în șampoane de cea mai bună calitate, balsamuri și produse tehnice care se adaptează perfect fiecărui tip de păr. Toate aparatele electrice din această gamă sunt mai întâi testate. Acestea combină puterea, design-ul, ergonomia și performanța, fiind până în prezent cel mai recomandat brand de pe piața produselor destinate îngrijirii părului. 

BaByliss Pro, performanță și calitate

Având în vedere că este că este unul dintre cei mai mari producători de produse profesionale pentru îngrijirea părului, brandul pune la dispoziție aparatură ce poate fi folosită atât în saloane, dar și acasă. Astfel că ondulatorul Babyliss Pro oferă cele mai încântătoare alegeri în materie de bucle și nu numai, reușind să realizeze cele mai iscusite coafuri. Acesta este ușor de folosit, este realizat din ceramică, are grijă de păr, nu îl arde și distribuie temperatura uniform pe firele de păr, astfel că părul va căpăta mai mult volum în doar câteva minute.

BaByliss Pro Curl crează bucle frumoase și de lungă durată, fără prea mult efort, fiind simplu și ușor de folosit. Ondulatorul este realizat din ceramică ceea ce îi permite căldurii să se distribuie uniform, rapid și ușor, astfel că părul nu este pus sub presiune, iar buclele se realizează în doar câteva secunde. Cu 3 setări de temperatură, 3 setări pentru timp și opțiunea de a selecta direcția de îndoire, controlul artistic se află în mâinile oricui. Prețul este unul accesibil și la îndemâna oricui.

Placa de păr BaByliss nu arde părul, oferă strălucire și atenuează impactul unei temperaturi ridicate, păstrând integritatea părului. Aceasta are cinci setări de temperatură și poate fi folosită pentru orice tip de păr, se încălzește rapid și economisește atât timp, cât și bani. 

Buclele perfecte și un păr drept ca la salon pot fi realizate doar cu ajutorul unui singur produs. BaBylissPro Ultra Curl este un produs profesional destinat atât buclelor, cât și îndreptării părului. Placa are un sistem termic automat care încălzește instant și distribuie temperatura uniform, permițând realizarea unor coafuri excelente, bucle perfecte și îndreptare ideală.

Pentru o gamă completă, se recomandă și utilizarea uscătorului de păr BaByliss Pro Digital care oferă o strălucire de diamant, viteză rapidă și durată de viață cu 50% mai mult. Acesta oferă rezultate excepționale, ca la salon, fiind o mică bijuterie a tehnologiei digitale.

BaByliss Pro Forfex este un aparat de tuns ideal, cu un sistem specializat care reușește să îndepărteze părul nedorit și conferă eleganță și stil. 

Pentru un păr frumos și îngrijit corespunzător, BaByliss Pro Argan Oil este un tratament produs în semi-deșerturile din Maroc, bogat în vitamina E și acizi grași esențiali care hidratează, revigorează și hrănește părul uscat și deteriorat. Acest produs nu conține alcool, nu este gras și este absorbit rapid în păr, creând un aspect strălucitor, fără a lăsa reziduri.

Produsul este ideal pentru toate tipurile de păr, asigurând protecție împotriva factorilor externi.
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)