Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Babor

Dintre cele mai multe branduri de îngrijire a pielii, Babor este unul dintre puținele care se poate mândri cu produse extrem de sigure pentru piele care oferă protecție. Acestea sunt concepute din ingrediente de origine naturală, toate produsele de îngrijire Babor fiind testate dermatologic în aceeași manieră ca acum 50 de ani, de când a fost înființat brandul. Optimizat pentru un nivel perfect al ph-ului pielii, produsele de îngrijire Babor sunt folosite de cele mai bune spa-uri din lume, iar acum pot răsfăța pielea și acasă cu succes. 

Sigur, natural și simplu. Aceste cuvinte descriu perfect colecția de îngrijirea a pielii Babor. Pentru a simplifica selectarea produselor, Babor a creat linii distincte de produse destinate tipului de piele. 

Rezultate vizibile cu Babor

Dacă apar primele semne ale îmbătrânirii pielii, colecția Doctor Babor Skin conține produse care ajută pielea să se păstreze mult mai tânără, redând astfel încrederea de sine. Linia include produse Biogen Cellular care protejează pielea de oxidanții externi sau de stresul zilnic, iar Derma Cellular oferă luminozitate și elasticitate. 

Femeile cu pielea extrem de sensibilă pot apela cu încredere la produse naturale pentru a scăpa de acest efect, însă Babor oferă gama Baborganics care acționează perfect în acest sens. Această gamă de îngrijire a pielii conține ingrediente 100% organice care nu afectează pielea. 

Protejarea pielii și menținerea stării sale naturale este principala sarcină a produselor Babor.

Oferind formule de îngrijire, bazate pe concepte holistice, de mai bine de 50 de ani de cercetare intensă, gama Babor utilizează cele mai bune ingrediente. Din această gamă fac parte cremele de zi, soluțiile de curățare, cremele de noapte, cele hidratante, produsele pentru ochi, lotiunile tonice, soluțiile ani-îmbătrânire și tratamentele. 

Piele mai tânără cu Babor

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea începe să sufere câteva schimbări nu tocmai plăcute, iar scopul este restabilirea vitalității cu ajutorul formulelor bogate oferite de linia completă de produse Babor. Printr-un complex concentrat de vitamine, Babor Multi Active Vitamin Fluid îmbunătățește structura pielii, repară țesutul și restabilește elasticitatea. Vitaminele B5, E și A întăresc țesutul, îmbunătățesc vitalitatea și luptă împotriva radicalilor liberi.

Prin aplicarea cremei de noapte, Babor Vita Balance se stimulează regenerarea celulelor pielii. Creata special pentru persoanele cu o piele uscată, această formulă cremoasă reglează nivelul de lipide, hidratând pielea și revitalizând-o. Pentru o piele mai fină și un efect de lifting în zona ochilor, Babor HSR Lifting Extra fermitate luptă împotriva ridurilor care se creează în jurul ochilor și contribuie la menţinerea elasticității.

Gama Babor Skinovage, extrem de eficientă oferă soluții individuale pentru îngrijirea zilnică a pielii uscate, sensibile, cu pete sau cu nevoi de regenerare. Astfel că în această gamă, se regăsesc produse pentru toate tipurile de piele. 

Babor Cleanser curăță tenul în profunzime, fiind cheia pentru o piele mai luminoasă și mai frumoasă. Majoritatea produselor își fac efectul mai rapid și mai eficient dacă pielea este perfect curățată, astfel, toate produsele Babor de curățare conțin ingrediente calmante și hidratante.

Atent selecționate, produsele conțin apă de izvor din Aachaen, Germania care reprezintă principalele minerale de care are nevoie corpul uman. 
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Ultimele articole


Beneficiile acidului hialuronic pentru ten

Acidul hialuronic , cunoscut și sub numele de hialuronat, a fost descoperit pentru prima data in anul 1934. Din punct de vedere chimic, el este o moleculă compus

Iată ce beneficii aduc ingredientele naturale asupra pielii!

Ingredientele naturale

Întotdeauna, înainte de a cumpără un produs cosmetic, femeile trebuie să citească cu atenţie eticheta acestuia. Totuşi, uneori ne este destul de greu să descifrăm ceea ce scrie pe eticheta deoarece asta ar înseamna să ştim suficient de multe

Sfaturi de la profesionişti. Alege corect fondul de ten!

Alege corect fondul de ten!

Toate femeile îşi doresc un ten luminos şi perfect peste noapte, însă fondul de ten este singura "reţeta" care reuşeşte să funcţioneze precum o bagheta magică.

Reguli capitale pentru un ten sănătos!

Reguli pentru un ten sănătos!

Într-adevăr, indiferent de vârstă, pielea are nevoie de îngrijire specială, aşa că trebui să respectaţi câţiva paşi simpli care te vor ajută să te menţii cât mai mult timp liberă.

Ţine cont de aceste sfaturi şi vei întineri cu 5 ani!

Totul despre ingrijirea tenului

Indiferent cât de mult ne-am dori să facem asta, nu putem da nicicum timpul înapoi. Femeile ar face orice pentru a arata bine o perioada mult mai lungă de timp şi pentru a întârzia primele semne ale îmbătrânirii.

Totul despre cremele BB

Totul despre cremele BB

Cremele Beauty Balm sau Blemish Balsm reprezintă o inovaţie şi au reuşit să cucerească Orientul, transformându-se într-un nou fenomen cosmetic în industria frumuseţii.

Totul despre exfolierea pielii!

Totul despre exfolierea pielii!

Probabil că aţi tot auzit de faptul că pentru fermitate, sănătate şi frumuseţe, pielea are nevoie de îngrijire. Primul pas spre îngrijirea corectă a pielii îl reprezintă exfolierea, eliminarea celulelor moarte de la suprafaţă pielii.

Ingredientele cheie pentru îngrijirea tenului matur

îngrijirea tenului matur

Trăim într-un mediu foarte poluat, plin de factori care ne afectează, atât sănătatea fizică, cât si cea interioară. Toate aceste lucruri impun măsuri de prevenţie în îngrijirea pielii.

Acordă-I pielii tale îngrijirea de care are nevoie!

Ingrijirea pielii in fuctie de varsta

oate femeile sunt frumoase prin felul lor de a fi. Totuşi, odată cu înaintarea în vârstă ridurile pun stăpânire pe pielea noastră, deşi nu ne dorim acest lucru.

10 metode prin care puteți reduce ridurile

Cum reducem ridurile

Înaintarea în vârstă ne dă bătăi de cap atunci când vine vorba despre piele, însă chiar și dacă ai 20 de ani sau 30 este bine să previi anumite afecțiuni decât să le tratezi, iar aici este vorba despre riduri.