Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Giorgio Armani

Giorgio Armani este un designer de modă italian, cunoscut astăzi în special pentru liniile sale curate și adaptate. Acesta a creat compania Giorgio Armani în 1975, iar în 2001 a fost desemnat cel mai bun designer italian. Brandul oferă o gamă variată de produse: haine, accesorii, produse de make-up și nu în ultimul rând, parfumuri.

Inspirat din elemente naturale, parfumurile Giorgio Armani sunt exemple ale eleganței desăvârșite, fiind un adevărat simbol al armoniei și al perfecțiunii. Create dintr-un amestec al celor mai bune ingrediente, Giorgio Armani creează un parfum rezistent, vibrant, fluid și simplu, asemenea designerilor săi. Cu aproximativ 140 de parfumuri, atât pentru el, cât și pentru ea, Giorgio Armani propune o gamă de parfumuri care îți vor captiva simțurile.

Parfumuri pentru toate gusturile

Un parfum mult așteptat este Armani Code Profume, dedicat bărbaților, ce îmbină aroma orientală cu cea picantă. Acesta a fost lansat în 2016 și are nuanțe fine de mandarine verzi, mere verzi, nucșoară și flori de lavandă, fiind conceput special pentru bărbații orientali și sobri. Notele predominante ale parfumului sunt boabele de Tonka, ambra lemnoasă și cardamonul care te învăluie în senzualitate și masculinitate, având o concentrație puternică și fiind definit de esențe fine și calde. 

Un alt parfum Armani, nou și elegant este Armani Code Ultimate, recomandat bărbaților seducători, îndrăzneți și eleganți, fiind o variantă nouă și senzuală a lui Armani Code, ce intensifică notele de piele. Parfumul este o combinație elegantă de mandarină, anason și grapefruit, ce îți arată încă de la început esența de cedru și floare de măslin. Armani Code Ultimate îmbină eleganța tipică italiană cu senzualitatea masculină, făcându-l în ultimă instanță un parfum oriental-lemnos destinat bărbaților puternici. 

Pe lângă parfumurile Giorgio Armani pentru bărbați, gama Armani include și parfumuri pentru femei, create de designeri celebri și destinate femeilor puternice, independente și seducătoare. Un exemplu al acestei descrieri este parfumul pentru femei Giorgio Armani Si care reflectă tonuri de frunze de coacăze negre, trandafiri seducători și frezii elegante, completate de tonuri fine de lemn și paciuli exotic. Acest parfum este o alegere perfectă pentru că reflectă emoție, libertate, senzualitate și vă scoate în evidență toate calitățile. 

Toate parfumurile luxului și ale seducției care au cucerit lumea, le găsiți doar la Giorgio Armani!
Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

Ultimele articole


Tu ştiai ce parfumuri au fost în preferinţelor reginelor?

Ce parfumuri foloseau reginele

Se spune că parfumul este arma seducţiei a unei persoane. De fapt, încă din cele mai vechi timpuri, parfumul a fost folosit pentru a reflectă personalitatea, mai bine decât hainele pe care le purtăm sau bijuteriile alese.

Tu ce parfum folosesti?

Tu ce parfum folosesti?

Se spune că parfumul este arma seducţiei a unei persoane. De fapt, încă din cele mai vechi timpuri, parfumul a fost folosit pentru a reflectă personalitatea, mai bine decât hainele pe care le purtăm sau bijuteriile alese.

Parfumuri seducătoare pentru o primăvară excepțională

Pafumuri seducatoare

Parfumurile erau considerate odinioară o amprentă sugestivă a eleganței și a luxului, fiind purtate mai ales de către persoanele din înalta societate.