Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Apa de toaleta pentru femei - Eau De Toilette - Si - Giorgio Armani - 50 ml

Descriere

Parfumul Giorgio Armani Si este o esență luxuriantă ce aduce un tribut feminităţii moderne, dar şi frumuseţii naturale şi sentimentului de libertate. Femeia Giorgio Armani Si este, pe de o parte, senzuală şi fermecătoare, iar pe de altă parte, puternică şi independentă. Farmecul şi eleganţa femeii Giorgio Armani Si au un efect magnetic pentru persoanele din jur.

Parfumul ascunde în interiorul recipientului său magic, sensibilitate, emoţie, senzualitate şi lipsă de griji. Giorgio Armani Si este un parfum romantic, proaspăt, tineresc şi plin de energie şi vitalitate. Acesta te îndeamnă să spui „da“ simplității, bucuriei de a trăi, viselor mărețe și independenței absolute.

Parfumul Si Giorgio Armani are o compoziție de factură chypre - florală, axată pe contraste uluitoare. Si combină note proaspete de coacăz negru, pere verzi, bergamot italian, mandarine şi ulei de neroli, cu mijlocul preponderent floral, de frezii, trandafir seducător, iasomie înflorită, piersici zemoase și căpșuni aromate. Acordurile încântătoare de paciuli, mosc, chihlimbar, vanilie şi  tonuri lemnoase încheie această compoziție de excepție.

Esența unică a parfumului de lux Giorgio Armani Si vă va seduce prin notele delicate, care oglindesc zi de zi sensibilitatea interioară a fiecărei femei. Exprimaţi-vă personalitatea cu un parfum revitalizant şi seducător, Giorgio Armani Si!

Compoziția:

Note de vârf:
coacăze negre, pere verzi, bergamot italian, mandarine, ulei de neroli

Note de mijloc:
frezie, trandafir, iasomie, piersică, căpşuni

Note de bază:
paciuli, mosc, vanilie, chihlimbar, tonuri lemnoase

Acorduri: fructat, floral, dulce, citric, lemnos
Tip: cypre floral
Specificaţii

Detalii
Cantitate 50 ml

Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha