Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Apa de toaleta pentru barbati - Eau De Toilette Pour Homme - Only The Brave - Diesel - 50 ml

Only The Brave Diesel a fost dezvoltat de trei parfumieri renumiți ai casei lui IFF: Alienor Massenet, Olivier Polge și Pierre Wargnye, fiind lansat pe piață în anul 2009.
Parfumul Only The Brave este destinat bărbatului care este foarte sigur pe el și pe forța sa și care știe care este obiectivul lui în viață, acela de a deveni un erou contemporan. Bărbatul Only The Brave nu cedează în fața eșecurilor și dispune de forța sa fizică și intelectuală doar atunci când este nevoie.

Flaconul parfumului reprezintă o adevărată capodoperă de artă, sub forma unei sculpturi moderne în sticlă, în formă de pumn, în nuanțe fumurii, peste care vine inscripționată sigla brandului Diesel.

Only The Brave este o esență  oriental-lemnoasă, cu contraste puternic masculine de piele și note lemnoase. Parfumul se deschide cu note zemoase de lămâie și mandarine. Compoziția este calmată în mijloc cu accente solemne de cedru, coriandru și violete. Baza adaugă parfumului tonuri clare de lavandă franceză, chihlimbar, benzoin, styrax și piele.

Compoziția:
Note de vârf:
mandarină, lămâie

Note de mijloc:
cedru, violetă, coriandru

Note de bază:

piele, styrax, ambră, benzoin, lemn, lavandă franceză

Acorduri: citric, ambră, piele, animalic, balsamic, pudrat
Tip: oriental lemnos


Opinii (0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha