Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Apa de parfum pentru femei - Eau De Parfum - Armani Code - Giorgio Armani - 30 ml

Armani Code Femme este un parfum destinat femeilor puternice, cu personalitate. Visul Armani a fost acela de a crea o esenţă bulversantă, seducătoare şi secretă, ca o noapte revitalizantă de vară, cu stele strălucitoare şi cu momente tainice pline de poveşti de iubire. Acesta nu este altceva decât un vis albastru închis, ferecat într-un recipient plin de eleganţă, seducţie, senzualitate şi misticism. Contrastul dintre întuneric-lumină al florilor, al stelelor luminoase şi al nopţii reflectă jocul de mister şi seducţie al personajului feminin, care este atât senzual şi pasional, cât şi fatal şi irezistibil.

Armani Code Femme îmbină perfect tonurile suculente de portocală amară şi portocala italiană cu iasomia delicată şi cu ghimbirul aspru şi picant. La baza parfumului, buchetul hipnotizant este intensificat de lemnul rar de santal, alături de o picătură de miere proaspătă şi vanilie jucăuşă. Acestea sunt notele efervescente ale nopţii ce compun un parfum magic, parfumul Armani Code Femme.

Femeia Armani Code Femme este seducătoare şi secretă, ca o noapte feerică şi tainică. Deveniţi şi dumneavoastră o zână a nopţii, cu parfumul incitatant şi intrigant Giorgio Armani Code Femme, o bijuterie de safir cu un design elegant, cu motive florale negre.

Compoziția:

Note de vârf:

iasomie, portocală amară, portocală italiană

Note de mijloc:

flori de portocal, ghimbir, iasomie

Note de bază:

lemn de santal, vanilie, miere

Acorduri: citric, alb floral, dulce, vanilat, miere

Tip: floralOpinii (0)

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun
Captcha