Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Anesi

Anesi este un brand internațional de îngrijire a pielii ce a luat naștere în Madrid, Spania. Cu o experiență de peste 40 de ani în industria cosmetică, grupul DRV și-a vândut produsele în peste 85 de țări din întreaga lume. Anesi a introdus în produsele sale cea mai avansată tehnologie și ingrediente active de origine naturală, clasice și eficiente.

Compania și-a propus încă de la început o gamă completă de cosmetice create special pentru a atinge toate standardele de frumusețe și stare de bine. Linia de tratamente este simplă, se face pas cu pas și este adaptabilă pentru fiecare client în parte, utilizând un protocol senzorial. Astfel, toate aceste concepte poartă un singur nume: Anesi. 

Cele mai bune rezultate se obțin cu Anesi

Anesi combină filosofia de confort maxim cu formulele tehnologice studiate îndeaproape pentru a oferi o eficiență maximă. Ingredientele sunt extrem de variate, cu extracte de alge marine de influență mediteraneeană, ce creează noi progrese cosmetice și formule extrem de eficiente. 

Toate produsele Anesi sunt create în laboratoare care lucrează activ la fiecare formulă și folosește metode diferite, în funcție de necesitățile fiecărei persoane. Anesi este un brand creat în Europa care utilizează orientările și cerințele de frumusețe franceze. De asemenea, pune accentul pe o relație strânsă cu cosmeticienii pentru că ei sunt persoanele care cunosc cel mai bine nevoile clienților, diferitele tipuri de piele Prin urmare, se dezvoltă un tratament adecvat. 

Imaginea Anesi combină avangarda cu clasicismul, iar recipientele sunt concepute special pentru a reda finețea și armonia. 

Anesi oferă o gamă largă de produse profesionale de îngrijire a pielii. Produsele Anesi sunt destinate modelării și tonifierii. Uleiurile de masaj, cremele, gelurile și loțiunile includ colagen și elastină, elemente esențiale care ajută la arderea grăsimilor și la pierderea în greutate, eliminând totodată și excesul de apă din organism. Special concepute, cu extracte din plante, ulei de porumb, de soia și de susan, produsele Anesi purifică, regenerează pielea, reînnoiesc țesuturile, previn apariția vergeturilor și cresc elasticitatea.

Cremele Anesi sunt destinate fiecărui tip de ten în parte: uscat, sensibil, gras, mixt sau îmbătrânit, având un puternic efect de regenerare. Crema Anesi, formulată pentru toate tipurile de ten și destinată în special tenului uscat, oferă hidratare, menține apa în pori, întărește procesul de detoxifiere și îi conferă luminozitate tenului. De asemenea, Anesi a creat o cremă special concepută pentru tenul gras sau acneic, ce vindecă cicatricile și coșurile în mod eficient, reducând imperfecțiunile și menținând tenul hidratat și sănătos.

Dacă până acum celulita reprezenta o problemă, acum ne putem lua la revedere de la ea pentru că Anesi vine cu o formulă îmbunătățită care este menită să reducă vizibil aspectul de „coajă de portocală”. 

Cu ajutorul exerciţiilor fizice și a masajului cu Anesi se pot obține rezultate incredibile pentru că astfel este eliminată apa și surplusul de grăsime din celulele pielii. Așadar, crema anticelulitică Anesi, datorită ingredientelor sale, carnitina și cafeina, duce la dilatarea capilarelor, stimulează circulația limfatică și elimină țesutul adipos.

Cu aceste ingrediente active, crema Anesi reușește să reducă vizibil celulita, menținând pielea fermă și hidratată. 
Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Ultimele articole


Iată cum poţi scapă de vergeturi!

Iată cum poţi scapă de vergeturi!

Această este una dintre cele mai mari probleme estetice, cea mai des întâlnit, dar şi cea mai greu de rezolvat. Vergeturile sunt una din problemele estetice cele mai frecvente, dar şi mai greu de rezolvat

Totul despre celulita. Iată care sunt tratamentele

Totul despre celulita

Celulita nu este aşa cum s-a prezentat de-a lungul vremii o afecţiune, ci o caracteristică a grăsimii pielii destul de neplăcută care se accentuează în momentul în care la nivelul organismului de produc dezechilibre de estrogeni şi progesteron.

Despre creme anticelulitice

Cremă anticelulită

Celulita este o problemă cu care se confruntă foarte multe femei. Majoritatea dintre ele cheltuie destul de mulți bani pe tratamente pentru a scăpa de acest inconvenient, însă nu de fiecare dată acestea dau rezultatele dorite.