Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

American Crew

American Crew este o companie destinată în principal bărbaților. De-a lungul timpului, multe frizerii au dispărut, fiind înlocuite cu saloane adresate în primul rând femeilor. Compania pune accent pe imaginea bărbaților care își doresc să arate mai bine, promovând un stil de viață axat pe eleganță. American Crew este mai mult decât un stil de viață, este un punct de reper în istoria îngrijirii pentru bărbați, fiind o companie lider, care satisface nevoile tuturor stiliștilor. Astăzi, acest brand continuă să se dezvolte, fiind una dintre cele mai inovative și interesante companii. Acesta este un adevărat pionier în arta stilului și a celor mai inovatoare și exclusiviste produse pentru bărbați. 

American Crew, exclusiv pentru bărbați

American Crew, companie destinată bărbaților, cuprinde o gamă largă de produse de îngrijire, de la styling, la îngrijirea părului și corpului, până la produse de bărbierit. 

Șamponul American Crew are proprietăți de hidratare care îi oferă părului echilibru, curăță și revigorează scalpul. Este o combinație corespunzătoare de trei tipuri de agenţi tensioactivi, cu proprietăți blânde de curățare, oferind un efect de catifelare. 

Extractul din frunze de salvie și mușețel reduce bacteriile, oferă strălucire și protejează culoarea părului. Benefic pentru toate tipurile de păr, acest produs pe bază de plante, cu proprietăți antioxidante este menit să ofere control împotriva producției de sebum, reduce bacteriile, făcând părul mătăsos și plin de viață. 

Șamponul American Crew Daily Moisturizing cu extract de cimbru și rozmarin, tonifică și hidratează scalpul, adaugă strălucire și este compus din uleiuri naturale. Șamponul American Crew Daily Moisturizing este destinat părului normal sau uscat.

Balsamul American Crew tonifică și revigorează pielea capului, are un efect proaspăt, revigorant, ideal pentru un păr sănătos. Acest produs conferă revigorare și nu irită scalpul.

Formula American Crew pentru bărbierit, pe bază de plante, are antioxidanți puternici care nu usucă pielea, grație extractului de aloe vera și uleiului de avocado. Produsele pentru bărbierit oferă protecție maximă pielii uscate ce necesită hidratare. Uleiul de eucalipt, vitamina E, uleiul de avocado și uleiul de migdale dulci, cu efectul natural antiseptic și de vindecare, au rolul de a proteja pielea iritată și de a hidrata,. Vitaminele A și B protejează de razele UV și calmează pielea.

Gelul de păr American Crew, cu o formulă anti-exfoliere, este îmbogățit cu extracte naturale, precum vitamina B5, care adaugă strălucire și senzația de păr mai dens. Acest produs nu conține alcool, are un Ph scăzut pentru a preveni uscarea scalpului. Gelul American Crew conferă un luciu extraordinar, nu îngrașă părul și se distribuie ușor.