Toate produsele listate SUNT ORIGINALE, au termen de valabilitate mare și se livrează însoțite de factură cu declarație de conformitate.

Alterna

Din 1997, Alterna are grijă de toate tipurile de păr. Acest brand renumit se află în fruntea industriei de îngrijire profesională a părului. Compania se mândrește cu formule luxoase care surprind frumusețea unui păr strălucitor. Dovedit profesional, produsele Alterna conțin ingrediente de cea mai bună calitate, precum: caviar, bambus și ulei de trandafir, ce lasă părul sănătos și puternic. Cu o experiență de aproximativ 19 ani în dezvoltarea unei tehnologii care se axează pe nevoile consumatorilor, acest brand de îngrijire oferă rezultate excelente și rapide.

Produse Alterna de o calitate superioară

Cosmeticele Alterna nu conțin parabeni, sulfați sau alți aditivi, fiind formate din ingrediente atent selecționate. Astfel, Alterna a creat produse de lux, de înaltă performanță care îndeplinesc standardele exigente ale saloanelor sau ale clienților. 

În continuă inovare și căutând noi modalități pentru a-i oferi părului cea mai bună îngrijire, vedete renumite au optat pentru produsele Alterna, vedete precum Julia Roberts sau Victoria Beckham. Alterna Caviar este una dintre gamele preferate de către mulți profesioniști în hairstyling, având un efect penetrant, ce repară părul deteriorat, consolidează firele de păr și previne ruperea. Aceste produse se absorb instantaneu și nu lasă urme pe haine sau pe pernă dacă este lăsat să acționeze pe tot parcursul nopții, ba mai mult, părul devine mai sănătos pe zi ce trece. 

Produsele din gama Alterna Caviar protejează părul de stresul zilnic, reușind să mențină culoarea părului vopsit o perioadă mai îndelungată. De asemenea, acestea îmbunătățesc aspectul general al părului uscat sau fragil. Conțin ingrediente prețioase precum: extract de caviar sau vitamina C, care lasă părul mai puternic, cu un aspect sănătos și vizibil mai tânăr, oferind protecție împotriva razelor UV. 

Produsele Alterna anti-aging conțin ingrediente active care redau rezistența, elasticitatea și strălucirea, conferind un aspect întinerit. Rezultatele sunt vizibile doar după o singură folosire. Extractul de caviar este o sursă bogată de omega 3 care oferă hidratare. Complexul Age Control include vitamina C, extract de caviar și Cytokine care previn îmbătrânirea părului. Mătasea ajută la refacerea părului degradat, și hidratează, fiind un amestec de ingrediente botanice. 

Șamponul Alterna este un produs blând care întinerește, hidratează și netezește părul. Acesta combină extractul de bambus organic cu uleiul natural de trandafir pentru a pune bazele unui păr sănătos, ordonat și neted. De asemenea, acesta reduce impuritățile, îi asigură hidratare părului degradat și îl îngrijește.

Balsamul Alterna este bogat în lipide, hidratează și oferă protecție împotriva estompării culorii, factorilor externi sau stresului. Balsamul tratează părul uscat sau fragil prin sigilarea unui amestec de lipide în firul de păr, necesar pentru hrănire și hidratare corespunzătoare. De asemenea, acesta îmbunătățește microcirculația și asigură absorbția ingredientelor care încurajează producerea keratinei, îi oferă părului protecție grație melaninei derivată din plante, având un efect imediat asupra părului degradat. Balsamul Alterna are o consistență densă, contribuind la îngrijirea părului și aducându-l la limita perfecțiunii.

Este dovedit clinic faptul că, folosite împreună, produsele din colecția Caviar Anti-Age reduc semnele îmbătrânirii si adaugă un plus de strălucire, catifelare și elasticitate, încă de la prima folosire. 

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)

Ultimele articole


Trucuri care te vor ajută să îţi îndrepţi părul!

Cum îţi îndrepţi părul!

Placa de par este indispensabilă pentru foarte multe dintre femei. Cu ajutorul ei, femeile îşi indreapta sau ondulează părul. Totuşi, dacă majoritatea femeilor folosesc placa de par în mod constant, nu înseamnă că ele folosesc corect această aparatură.

Despre măştile profesionale si cele naturale pentru păr

Masca de par profesionala

Pentru creşterea părului avem întotdeauna opţiuni, însă nu toate au un efect pozitiv în acest sens. Există multe tratamente care costă mulţi bani, însă nu promit rezultate miraculoase.